avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apel - termen
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apel - termen

Buna ziua! S-a dat o hotarare judecatoreasca civila. Vreau sa cer indreptare, lamurire si completare. Intrebarea mea e: Dupa ce aflu rezultatul, pot face apel la toata hotararea in intregimea ei, si nu numai la lamurire? Daca da, in termen de 15 zile de la comunicarea lamuririi? (pentru ca intre timp se vor fi scurs cele 15 zile de apel la hotararea initiala).
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Act gresit ilie33danut ilie33danut Am facut o actiune civila in constatare la judecatorie, prin care sa se constate valabilitatea unei conventii de vanzare- cumparare unde sa cerut si o ... (vezi toată discuția)
Termen de recurs BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU Buna dimineata, Respectuos va rog sa ma lamuriti, e posibil ca dupa ce prima instanta a dat o hotarare judecatoreasca cu termen de recurs in 15 zile de la ... (vezi toată discuția)
Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)