avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... TERMEN DE RECURS
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

TERMEN DE RECURS

Buna dimineata,
Respectuos va rog sa ma lamuriti, e posibil ca dupa ce prima instanta a dat o hotarare judecatoreasca cu termen de recurs in 15 zile de la comunicare, reclamantul pierde cauza si face recursul in termen, se noteaza recursul, iar paratul cere o indreptare de eroare materiala in afara termenului si judecatorul repune pe rol cauza.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 23:58, 16 Aprilie 2013
Codul de procedura civila prevede un termen de 15 zile de la pronuntare pentru completarea hotararii in cazul in care instanta a omis sa se pronunte asupra unui capat de cerere principal sau accesoriu ori asupra unei cereri conexe sau incidentale. In cazul in care se solicita indreptarea erorilor materiale de orice natura, inclusiv de calcul, nu se prevede un termen(art. 281-281 ind. 3 C.pr.civ.
Va multumesc foarte frumos pentru raspunsul competent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare hotarare jud. sofia34 sofia34 cererea de completare hotararii judecatoresti irevocabile, in ceea ce priveste cheltuielile de judecata, deoarece acestea s-au acordat doar pe sfert desi mi ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare incheiere de sedinta Nina1 Nina1 Buna ziua, In incheierea de sedinta s-au strecurat erori in sensul inexactitatii celor relatate in cadrul sedintei publice la termenul de proces si omiterea ... (vezi toată discuția)
de ce a omis judecatorul....? emanuellen emanuellen Buna ziua,in primul rind va doresc tuturor Sarbatori fericite,multa sanatate si impliniri,multumiri pentru sfaturile acordate.Am cistigat un proces cu Casa de ... (vezi toată discuția)