avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Diploma in project management cu recunoastere ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Diploma in project management cu recunoastere internationala

Buna ziua!

Am o diploma Prince2 (project management) obtinuta de la APMG Ltd Londra in urma sustinerii unui curs + examen in Romania.
Exista vreun document pe care ar trebui sa il obtin de la autoritatile romane de echivalare a acestei diplome? Peste tot scrie ca este recunoscuta international, dar nu imi este clar regimul acestei diplome la noi :(

Vreau sa imi infiintez in PFA (cu norma fixa) pentru consultanta in tehnologia informatiei (am 2 ani ca experienta - manager de proiect - in cartea de munca) si as vrea sa ma folosesc si de aceasta diploma.
Cel mai recent răspuns: attika , utilizator 17:43, 24 Ianuarie 2012
regimul acestor diplome se poate afla numai si numai de la ministerul de resort. [ link extern ]
Da, or fi ele recunoscute international, insa dupa cum merg treburile pe "taramul lu papura voda" noi nu suntem parte din "international"...#-o
Acesta este motivul pentru care intreb....
Adiacent: imi ajung cei 2 ani experienta ca project manager sa imi deschid acest PFA?
In lista documentelor prin care puteti face dovada experientei profesionale este specificat "orice alte dovezi care sa ateste experienta profesionala" asa ca, daca puteti dovedi cu acte cei 2 ani despre care vorbiti, nu ar trebui sa fie probleme.
[ link extern ] /
:luck:
Succes!
L.C.

Pentru recunoasterea diplomei mentionate puneti o intrebare la Centrul National de Recunoastere si Echivalare a Diplomelor (CNRED).
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 24 Ianuarie 2012
Laura Ciobeica, moderator
Multumesc mult pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua Ioana Corina Ioana Corina Vă rog frumos am făcut cursul de Operator Socio Sanitar in. Italia vreau să știu dacă este valabil in România (vezi toată discuția)
Diploma AleSimona AleSimona Un cetatean algerian, cu diploma in inginerie, poate sa lucreze in Romania ca inginer? Ii va fi recunoscuta diploma aici in Romania? (vezi toată discuția)
Acte franta AdrianaMP AdrianaMP Buna ziua. O prietena si-a facut studiile medii in Franta si nu are actele de absolvire Bacalaureat specifice in Romania. Ea ar vrea sa se angajeze acum pe ... (vezi toată discuția)