avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua

Vă rog frumos am făcut cursul de Operator Socio Sanitar in. Italia vreau să știu dacă este valabil in România
Cel mai recent răspuns: MirelaMirella , utilizator 11:55, 25 Noiembrie 2022
Trebuie sa obțineți o recunoaștere în tara a acelei diplome.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va rog frumos sa imi spuneti indeterminato pot sa fac acest examen
Pentru mai multe detalii adresati-va
Centrului Național de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor (CNRED)
[ link extern ]
Bună ziua cum v-am rugat și mai devreme aș vrea să știu unde se face acest examen de recunoaștere a diplomei și de când este această ocupație in România....pe internet nu au scris și de miercuri am tot vorbit la Ministerul Sănătății, la Ordinul Asistenților Medicali și la Medicina Muncii și EI NU ȘTIU NIMIC DE ACEST LOB. MULȚUMESC
Buna ziua, ati reusit sa dati acest examen pentru recunoasterea diplomei?

Ioana Corina a scris:

Bună ziua cum v-am rugat și mai devreme aș vrea să știu unde se face acest examen de recunoaștere a diplomei și de când este această ocupație in România....pe internet nu au scris și de miercuri am tot vorbit la Ministerul Sănătății, la Ordinul Asistenților Medicali și la Medicina Muncii și EI NU ȘTIU NIMIC DE ACEST LOB. MULȚUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat operator socio sanitar Karly Karly Buna ziua! Atestatul de operator socio sanitar obtinut in Italia, este recunoscut in Romania? Unde pot merge pentru echivalarea si recunoasterea acestui ... (vezi toată discuția)
Certificatul meu de operator socio-sanitar unde poate fi recunoscut in romania? veveriza veveriza Sunt un Operator Socio-Sanitar cu califica din Italia. As dori sà stiu unde pot merge per echivalarea si recunoasterea diplomei ??? Am fost la Ministerul ... (vezi toată discuția)
Diploma de bacalaureat alidiana alidiana Salut tuturor! Urmez cursurile serale in cadrul unui liceu privat, de contabilitate, din Roma, iar anul acesta dau (in sfàrsit), ultimul examen, ... (vezi toată discuția)