avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Certificatul meu de Operator Socio-Sanitar unde poate ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Certificatul meu de Operator Socio-Sanitar unde poate fi recunoscut in Romania?

Sunt un Operator Socio-Sanitar cu califica din Italia. As dori sà stiu unde pot merge per echivalarea si recunoasterea diplomei ??? Am fost la Ministerul Muncii si nu stiu, am fost la OAMGMAMR-Ordinul Asistentilor Medicali si nu stiu, am fost la Ministerul Invatamintului si Educatiei si habar nu au nici ei. Eu sunt norocoasà cà stau in Bucuresti si pot sà merg in stànga si dreapta altfel cine e din provincie ce face ???
Mà gàndeam sà dau un anut in ziar si sà ofer 100 euro,asa poate stie cineva sà mà indrepte pe calea cea bunà ??? Mai merg la Ministerul Sànàtàtii sà vàd dacà ei stiu ceva???:((
Cel mai recent răspuns: add05 , utilizator 20:06, 7 Iulie 2013
Incercati la Centrul Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor
[ link extern ]
Multumesc,am fost de persoanà si au spus sà merg la Ministerul Sanatàtii.
Si eu sunt un oss lucrez in Italia si asi dori sa ma intorc in Romania. Unde pot sa ma duc sa imi pot recunoaste atestatul de operator socio sanitar? MULTUMESC
Cand anume incepe acest curs de OSS? in ce perioada ,cat tine si cat e taxa sau cum se procedeaza in Italia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua Ioana Corina Ioana Corina Vă rog frumos am făcut cursul de Operator Socio Sanitar in. Italia vreau să știu dacă este valabil in România (vezi toată discuția)
Atestat operator socio sanitar Karly Karly Buna ziua! Atestatul de operator socio sanitar obtinut in Italia, este recunoscut in Romania? Unde pot merge pentru echivalarea si recunoasterea acestui ... (vezi toată discuția)
Atestat de stivuitorist din italia, recunoaștere în românia Banaduc Banaduc am atestat de stivuitorist facut an ITALIA asi dori sa stiu daca este recunoscut an ROMANIA (vezi toată discuția)