avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Atestat operator socio sanitar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Atestat operator socio sanitar

Buna ziua! Atestatul de operator socio sanitar obtinut in Italia, este recunoscut in Romania? Unde pot merge pentru echivalarea si recunoasterea acestui atestat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:08, 13 Februarie 2015
Adresati-va Centrului Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor din cadrul Ministerului Economiei Nationale
E-mail ; cnred@medu.edu.ro

Detalii : [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua Ioana Corina Ioana Corina Vă rog frumos am făcut cursul de Operator Socio Sanitar in. Italia vreau să știu dacă este valabil in România (vezi toată discuția)
Certificatul meu de operator socio-sanitar unde poate fi recunoscut in romania? veveriza veveriza Sunt un Operator Socio-Sanitar cu califica din Italia. As dori sà stiu unde pot merge per echivalarea si recunoasterea diplomei ??? Am fost la Ministerul ... (vezi toată discuția)
Diplomele din eu in romania savugruicin savugruicin Am terminat 8 clase in Italia, am facut 3 ani sc. profesionala in meseria de prelucrator prin aschiere si CNC, acum ne-am intors in tara si m-am lovit de o ... (vezi toată discuția)