Am cistigat in instanta recuperarea taxei de poluarae miine primesc certificatul de grefa.Ce trebuie sa fac? Sa depun cereree la adm finantelor publice unde am platit taxa sa cer recuperarea depunind si certificatul de grefa?
Ati depus odata cu cererea si copia chitantei?Unde ati facut cererea la adm financiara unde ati platit taxa si in cit timp vau dat banii?Astept si raspunsul unui avocat sa ma lamureasca ce este cu acest certificat de grefa si daca este valabi pentru recuperarea taxei.
Odata cu cererea si sentinta legalizata si investita cu formula executorie, am atasat si o copie dupa chitanta (desi nu trebuia deoarece ei au acolo). Acestea le-am depus la Administratia financiara a municipiului...unde am platit taxa respectiva. Termenul legal de restituire este de 45 zile, pe mine cam pe la a 40-a zi m-au sunat in ambele cazuri (ca doua am avut pana acum). Trebuie lasat un numar de telefon in cerere (pentru operativitate) si sa se precizeze in cerere daca doriti sa primiti banii in numerar sau sa fie virati intr-un cont. Cat priveste certificatul de grefa, nu vad ce legatura ar avea cu restituirea taxei, deoarece certificatul de grefa este un fel de adeverinta care confirma ca pe rolul instantei se afla un anumit dosar. Succes.
Restituire taxa auto
brezel
S-a platit taxa auto pt.un Audi A4 IN ANUL 2008, Instraind masina numai detin actele masinii. Am depus cerere la Serv.Public Comunitar Regim Permise de ... (vezi toată discuția)