avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Protectie in caz de furt - inchiriere echipament IT
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Protectie in caz de furt - inchiriere echipament IT

Buna ziua, intentionez sa-mi deschid o firma de inchiriere echipament IT.
Ce protectie imi ofera legea in cazul in care cel care a inchiriat nu mai returneaza bunul inchiriat prin contract ? Imi voi putea recupera usor banii/bunul in instanta sau ar trebui sa ma asigur ca opresc o garantie destul de mare.
Publicul ce-l urmaresc sunt in general studenti si de aceea nici nu am foarte mare incredere si nici solutia cu o garantie mare nu e destul de buna pentru ca... nu au oamenii cu serviciu bani de ajuns darmai studentii.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Intrarea in proprietate in urma unui contract de inchiriere aqtnv aqtnv Buna ziua, In urma unui contract de inchiriere, cu depunere garantii financiare, cel care a inchiriat bunurile poate deveni proprietarul bunurilor daca cel ... (vezi toată discuția)
Ce acte trebuie sa prezinte chiriasii pentru a închiria? chiriasul ... uncetatean uncetatean Ce acte trebuie sa prezinte chiriasii pentru a închiria? Chiriasii toti ce vor locuii in casa nu ar trebui sa aducă o adeverință precum ca sunt angajati ... (vezi toată discuția)
Probleme cu mall eriklud eriklud Buna, cu putin timp in urma s-a deschis un mall in centrul unui oras de circa 150 mii (nu as vrea sa spun care), unde cu familia am decis sa deschidem un ... (vezi toată discuția)