avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... decadere din drepturi
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

decadere din drepturi

buna ziua.as dori sa va explic situatia mea.sant intrun proces de incredintare minor k fostul concubin,minorul fiind la el.avand incredintarea copilului,tatal este plecat de un an jumate in italia.copilul fiind crescut de bunica (cea care nu ma las sa mi vizitez copilul si ma ameninta k bataia)tatal este bodyguard la un club de prostitutie si mai ales k in acel club lucreaza atat iubita lui cat si verisoara acestuia.el castigand bani atat de la iubia lui cat si de la respectivele (femei de produs ale verisoarei)deoarece aici e vorba de un focar de exploatare sexuala.odata vorbind k el pe mesenger mia propus chiar mie MAMA COPILULUI sa ma duc acolo si daca pot sa aduc si eu vreo femeie.ca se impaca k mine ne luam copilul in italia si eu sa lucrez la acel club de noapte.am copiat tot ce mia scris el,am luat poze k el de pe internet din acel club,mama lui se ocupa k vrajitorie si camatarie,au valoare toate aceste lucruri pentru decadere din drepturi?va multumesc frumos si astep un raspuns.
Cel mai recent răspuns: DanDaniel , utilizator 04:31, 28 Ianuarie 2012
anadelgado a scris:

,au valoare toate aceste lucruri pentru decadere din drepturi?va multumesc frumos si astep un raspuns.


Nu. Cred ca dvs. faceti confuzie intre procedura de incredintare a minorului si procedura de decadere din drepturile parintesti a tatalui. Sunt doua chestii diferite. Din cate inteleg acum sunteti in proces pentur incredintarea minorului...Asa cum expuneti situatia pare ca aveti toate sansele ca minorul sa va fie incredintat. Luati-va avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie copil victor sorin victor sorin Doresc o parere la aceasta situatie : un cuplu sunt in divort au un minor in varsta de doi ani , tatal vrea sa divorteze amaibil , accepta sa nu faca obiectii ... (vezi toată discuția)
Poate tatal sa paraseasca tara k minorul fara semnatura mea? anadelgado anadelgado in momentul de fata sant in proces k fostul concubin pentru incredintarea minorului.copilul are 7 ani si tatal are incredintarea copilului definitiva si ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minor andrea 69 andrea 69 buna ziua,as dori sa va cer parerea in cazul meu.in urma unui concubinaj a rezultat un minor,au urmat neintelegeri si am fost nevoita sa ma despart de tatal ... (vezi toată discuția)