avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adaugarea perioadei lucrate dupa pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adaugarea perioadei lucrate dupa pensionare

In data de 28.12.2011 am trimis catre casa de pensii militare un extras cu perioada incare am lucrat respectiv 26.10.2008 pana la 31.11.2011, as vrea sa stiu cand o sa primesc un raspuns si daca acest lucru va duce la recalcularea pensiei.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:11, 24 Ianuarie 2012
1. Normal ar trebui sa primiti decizia in termen de 45 de zile.

2. - Dar in contextul actual cand la casa sectoriala de pensii a MApN sunt atatea cereri de recalculare de pensii este posibil sa mai intarzie.
- Interveniti la casa sectoriala de pensii cu un telefon, un e-mail sau o scrisoare prin care solicitati sa va spuna stadiul rezolvarii cererii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul nejustificat de a rezolva o cerere privind recalcularea pensiei ionioneforie ionioneforie Stimati domni, In data de 28.01.2011, m-am adresat prin posta cu confirmare de primire, cu o cerere scrisa Casei Sectoriale de Pensii de pa langa MAI, ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei militare pentru stagiile de cotizare realizate dupa data iesirii la pensie DIMITRIU DIMITRIU ESTE UN SUBIECT DE LARG INTERES PENTRU MILITARII DISPONIBILIZATI Intrebari : 1. In baza Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice , art ... (vezi toată discuția)