avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bani vechi la CEC
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bani vechi la CEC

Buna ziua.
Am gasit de curand , carnet de CEC (libret de economii), care este pe numele meu din 1999. Am la sold trecut suma de 10.000 lei, din anul 1999. As dori sa stiu daca mai am banii acestia in contul de economii de la CEC si ce valoare au acuma? Oare merita sa ma duc sa intreb la banca CEC?? Astept un raspuns , va multumesc.

Alte discuții în legătură

Cec depuneri vio_f vio_f Buna ziua. Am gasit de curand , carnet de CEC (libret de economii), care este pe numele meu din 1999. Am la sold trecut suma de 10.000 lei, din anul 1999. As ... (vezi toată discuția)
Despagubire librete cec IdorasCorina IdorasCorina Buna ziua. Numele meu este Corina Idoras. In anul 1978 mama mea Militaru Niculina a facut un libret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme in ... (vezi toată discuția)
Despăgubire cecuri dinainte de 89? gabrielagabriela25 gabrielagabriela25 Buna ziua. Dețin niște carnete de economii dinainte de 89, din acelea pentru autoturisme (cu valoare de 5000 de lei) și librete de economii de valoare de ... (vezi toată discuția)