avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor CEC depuneri
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

CEC depuneri

Buna ziua.
Am gasit de curand , carnet de CEC (libret de economii), care este pe numele meu din 1999. Am la sold trecut suma de 10.000 lei, din anul 1999. As dori sa stiu daca mai am banii acestia in contul de economii de la CEC si ce valoare au acuma? Oare merita sa ma duc sa intreb la banca CEC?? Astept un raspuns , va multumesc.


Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:24, 24 Ianuarie 2012
Este posibil ca odata cu denominarea sa se fi redus considerabil valoarea.
O situatie similara:
[ link extern ] /
L.C.
Sigur Laura, prin denominare depunerea celor 10000 lei s-a transformat intr-un leu nou. Trist, dar adevarat. :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani vechi la cec vio_f vio_f Buna ziua. Am gasit de curand , carnet de CEC (libret de economii), care este pe numele meu din 1999. Am la sold trecut suma de 10.000 lei, din anul 1999. As ... (vezi toată discuția)
Recuperare depuneri cec Mihail_POPA Mihail_POPA Cum se pot recupera depunerile sumelor de bani pe \\"Librete de economii cu dobanda si castiguri\\" la C.E.C. inainte de 1989 ?!? De ce C.E.C.-ul nu a operat ... (vezi toată discuția)
Recuperarea valorilor din libretele cec depuse inainte de 1990 ionelala ionelala Buna ziua, Am o intrebare, se tot vehiculeaza in ultima perioada ca persoanele care aveau sume depuse pe Livretele CEC de economii de dinainte de 90 isi pot ... (vezi toată discuția)