avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... subventie agricultura
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

subventie agricultura

am o suprafata de 2 hectarede livada si faneata.cum sa procedez pentru a obtine subvectie agricola.cat este anual?multumesc
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 18:01, 24 Ianuarie 2012
Informatiile competente le puteti obtine de la centrul judetean APIA unde este situat terenul dvs.
Cu atâta Ha. de livada ai destui de Ude-urile (masura europeana pentru a socoti profitul agricole şi a direcţiona spre anumite produse) pentru a încerca mai multe masurile ale PNDR-ului. 121, 141, etc. Ar fi bine sa te adresez la o firma de consultanţa (unei sunt şi gratuite din cauza subvenţiile primite tot prin fonduri europene). ªi mai înainte uitate aici: [ link extern ] /
Ultima modificare: Marți, 24 Ianuarie 2012
Alvaro Liniers, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene bitza23 bitza23 Ce masura as putea accesa pentru obtinerea de fonduri europene daca detin un teren pe care nu am cultivat nimic? (vezi toată discuția)
Masura 141. va rog sa ma lamuriti anca.patri anca.patri Buna ziua! Dorim sa accesam fonduri prin masura 141, dar am o problema. Detinem o livada de 29 ari meri, iar cand am declarat terenurile pt subventie la Apia, ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile tina_gemeni tina_gemeni Buna ziua! Am cumparat o casa, la tara, care are 1,5ha de curte. Intentionez sa cultiv legune in solar. Terenul are pomi fructiferi si vita de vie. Pentru a ... (vezi toată discuția)