avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene

Ce masura as putea accesa pentru obtinerea de fonduri europene daca detin un teren pe care nu am cultivat nimic?
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 22:09, 8 Septembrie 2011
depinde ce doriti sa faceti pe/cu acest teren.
depinde de dimensiunea terenului.
intrati pe site-ul PNDR sau APRDP si puteti obtine informatii detaliate, asta daca nu doriti sa mergeti personal la organismul din orasul resedinta de judet
asi vrea sa fac o livada pe masura 112 dar nu stiu cum se calculeaza UDE si daca eu nu am terenul cultivat cu nimic ce as putea face sa obtin fondul
Plantatii de pomi si arbusti fructiferi are pentru o Hectarea 2,125 UDE. Ai nevoi sa lasati 4 metri de lungime si 3 de latime intre unii si altii, desi intr-o Ha incape aproximativ o mie de pomi. Daca o plantati azi si va inregistrati la APIA si la Primaria, puteti opta pentru masura 141. Daca ai mai multe de 6 Ude (si mai putin de 40) puteti depune pentru masura 112 daca intruniti celealte criterii de elegibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile tina_gemeni tina_gemeni Buna ziua! Am cumparat o casa, la tara, care are 1,5ha de curte. Intentionez sa cultiv legune in solar. Terenul are pomi fructiferi si vita de vie. Pentru a ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene liveta liveta stie cineva pt o livada de nuci care sunt conditiile pt a putea accesa fondurile europene?multumesc (vezi toată discuția)
Subventie agricultura kpas2005 kpas2005 am o suprafata de 2 hectarede livada si faneata.cum sa procedez pentru a obtine subvectie agricola.cat este anual?multumesc (vezi toată discuția)