avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... plati curente. debitor aflat in insolventa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

plati curente. debitor aflat in insolventa

Creantele sunt nascute inainte de deschiderea procedurii insolventei, scadente dupa deschidere. Este vorba despre comenzi punctuale asupra unor bunuri necesare activitatii societatii aflate in insolventa.(freze, placute,burghie, alte instrumente)
cunoasteti spete in care erau incadrate la plati curente astfel de contracte cu executare uno ictu?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Enache , Avocat 19:42, 24 Ianuarie 2012
depinde cine are administrarea firmei - administratorul debitoarei estein functie sau a fost ridicat dreptul de administrare? este incain insolventa/reorganizare sau faliment?
e abia in faza de depunere a declaratiilor de creanta. nu a fost ridicat dr de administrare
se pot face plati ptr "usual business" insa ptr suma mai mari as cere aprobarea admin judiciar ca ulterior sa nu se intoarca impotriva administratorului cu cerere de returnare a banilor la masa credala.
debitorul a fost sfatuit sa nu plateasca de propriul avocat. adresa la administratorul judiciar au trimis, dar nu s-a raspuns. aveti vreun exemplu la indemana - jurisprundenta? suma e marica.
sunt vreo 3 volume de jurisprudenta strict referitor la insoventa ptr anii 2006-2009 :) imi este imposibil sa o trimit :)

Alte discuții în legătură

Procedura insolventei utillllizator01 utillllizator01 Buna ziua. Am si eu urmatoarea problema: am depus in instanta o ordonanta de plata in vederea recuperarii unei creante. Intre timp, firma debitoare si-a ... (vezi toată discuția)
Executare silita sau inscriere la masa credala? ddianna ddianna Buna ziua, In calitate de creditor, am obtinut o hotarare judecatoreasca executorie de drept, in ceea ce priveste un debitor impotriva caruia, intre timp s-a ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma ,va rog . discover discover Buna ziua , am sa incerc sa fiu cat mai obiectiv. Am de recuperat o creanta( am BO de la debitoare) de la o firma care tocmai si-a deschis : ... (vezi toată discuția)