avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intarziere acord mediu - ce fac?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intarziere acord mediu - ce fac?

Buna ziua,

Am urmatoarea situatie:

In luna iunie 2008 am depus la Agentia de Mediu Bucuresti o cerere de avizare a unui punct de lucru cu activitate in domeniul tipografic. Suntem o tipografie mica, lucram cu doua echipamente offset mici, format 35x50.

Am depus la dosar toate actele solicitate la acel moment. Nu am primit instiintari ca ar mai fi necesare alte acte.

Acum, a trebuit sa prelungim avizul de functionare a punctului de lucru.
Pe motiv ca nu avem inca acordul de mediu (avem doar bonul care confirma depunerea dosarului) am fost instiintati ca ni se da aviz de functionare doar pentru doua luni, urmand ca dupa acest termen sa o luam din nou la alergat pentru acest aviz, cu timpul si banii cheltuiti aferenti.

Inspectorul de la Agentia de Mediu ne "duce cu vorba" din luna iulie, ca "mai sunati-ma", ca "sunteti tare departe", "nu am timp acum, reveniti cu un telefon saptamana viitoare" si tot asa.

Ce pot sa fac in aceasta situatie?
Sa reclam functionarul ? (imi aprind paie-n cap...)

Exista vreo prevedere legala - in legea aprobarii tacite sau similar - care sa ma ajute sa trec peste acest hop?

Cu multumiri anticipate...
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 21:20, 28 Octombrie 2008
Pe de o parte, nu vreti sa va aprindeti paie’n cap, pe de alta parte va interesati de o prevedere legala care sa va ajute sa treceti hopul... Aceasta inseamna ca... trebuie sa reclamati functionarul. Eventual – daca mai aveti rabdare - trimiteti o cerere la Ag de Mediu, prin care solicitati informatii cu privire la dosarul..., depus la data de... Cereti un raspuns scris...
Nu incercati chestia cu spaga (chiar daca sugestia e o gluma)... pt ca n-o sa mai terminam in veci cu spaga!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul vecinilor - bar OvidiuStreian OvidiuStreian Locuiesc la casa iar casa de langa a fost inchiriata si s-a deschis un bar de noapte. (cu un orar de la 10 - 3 dimineata). Binenteles fiind pereti lipiti unul ... (vezi toată discuția)
Ma intereseaza toate autorizatiile necesare pentru a da drumul unui mic magazin alimentar magazin alimentar D&G D&G Am un mic magazin, la curte,am depus dosarul pentru autorizatia de functionare ,la primarie,(cu certificatul constator ,si toate actele necesare),mi s-a dat un ... (vezi toată discuția)
Reclama aia la nu da spaga!!! praetore praetore nu stiu cum vi se pare voua ...dar reclama aia din partea dreapta a paginii ...care arata pe tipul ala cu masina super scumpa si se plange ca a dat 6000 de ... (vezi toată discuția)