avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Reclama aia la NU DA SPAGA!!!
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Reclama aia la NU DA SPAGA!!!

nu stiu cum vi se pare voua ...dar reclama aia din partea dreapta a paginii ...care arata pe tipul ala cu masina super scumpa si se plange ca a dat 6000 de para pe reclama....si are freza a la Gutza...e foarte tare...chiar atrage atentia...in sfarsit ...sunt si eu multumit de banii publici aruncati pe o campanie de awareness....nu ca toate plasticurile alea din sectiile de politie pe care scrie ca ei nu primesc ”atentii” ...alea sunt chiar amuzante...mai ales cand vezi pe unul cu plasa grea de cata cafea are in ea :))
voi ce parere aveti?
to spaga or not to spaga?
Cel mai recent răspuns: nuami29 , utilizator 14:51, 18 Octombrie 2009
Ar fi bine sa se rezolve fara spaga:D dar am vazut tipi dezamagiti ca nu li s-a primit spaga:P
posibil sa existe si astfel de functionari care sa nu primeasca...insa numarul lor este foarte mic
am un marker care se vede numai in infrarosu....cineva interesat? :"> sa fericim niste functionari :"> acum sincer.....am mai vazut odata reclama ....si jos ...scria....”Functionar Circa Financiara”....Oare sa fie astia functionarii care iau cea mai multa spaga? Ma gandesc ca vamesii ar fi fost in top ...sau acum cu granitza deschisa? Voi ce ziceti?
La Reg. Com. de pe langa Tb, o sa gasiti un afis care emana "In aceasta incinta nu se primesc ATENTII"
Evident ca nu in acea incinta! :))
Mi se pare stupid de amuzant cand aud pe la stiri ca nu-stiu-cine a fost arestat pentru luare de mita. Cand aud despre ce suma este vorba, ma amuz si mai tare. Cum D-zeu sa risti atatea pentru o mie - doua de euri?!
Oricum, concluzionez ca serviciul pe care "il achizitionezi" iti este absoult necesar, astfel incat nici nu iti mai vine sa comentezi atunci cand vezi ca parca "se cam cere".
Plus ca am un mare dezavantaj: nu stiu cum se da spaga. Sincer.
Nu am pic de tact in aceasta problema.
:">
Cel mai mult imi place faza aceea, cand te duci sa dai ceva cuiva (functionar public, medic, etc.), iar cel in cauza spune mieros: "Vai, dar nu trebuie!"... cu mana intinsa......

Alte discuții în legătură

Functionari publici Doina Elena Doina Elena Considerati ca functionarii publici din ziua de azi isi fac treaba cu mai mult elan si interes daca sunt stimulati cu spagi? Nu generalizez, doar exceptiile, ... (vezi toată discuția)
Masuri pentru corectarea crizei (plans de necaz, nu alta) me-alina me-alina se pare ca ramane batut in cuie masura guv. ( nici nu-mi vine sa scriu intreg de atata falsitate...) roman de a diminua salariile ... (vezi toată discuția)
Tutunul. cat de legal ar fi daca s-ar inventa astazi? Alin Popescu Alin Popescu Este genul de discutie pe care o auzim tot mai des in jur. Chiar daca mass media ignora subiectul, e interesant de vazut cam cum credeti ca ar arata astazi ... (vezi toată discuția)