avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Reclama aia la NU DA SPAGA!!!
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Reclama aia la NU DA SPAGA!!!

nu stiu cum vi se pare voua ...dar reclama aia din partea dreapta a paginii ...care arata pe tipul ala cu masina super scumpa si se plange ca a dat 6000 de para pe reclama....si are freza a la Gutza...e foarte tare...chiar atrage atentia...in sfarsit ...sunt si eu multumit de banii publici aruncati pe o campanie de awareness....nu ca toate plasticurile alea din sectiile de politie pe care scrie ca ei nu primesc ”atentii” ...alea sunt chiar amuzante...mai ales cand vezi pe unul cu plasa grea de cata cafea are in ea :))
voi ce parere aveti?
to spaga or not to spaga?
Cel mai recent răspuns: nuami29 , utilizator 14:51, 18 Octombrie 2009
simonaleoveanu a scris:

. Acum, din punctul meu de vedere eu percep ca micile atentii nu isi mai au locul . Voi ce parere aveti?


Cele mici nu mai au loc din cauza celor mari.
Mica, medie sau mare, spaga nu piere. Are suporturi care raman in permanenta. Poate fi doar restransa ca mod de rezolvare rapida si nevazuta a unor probleme blocate de functionari lacomi si / sau de cetateni certati cu buna cuviinta.

E o forma de hotie cu cele mai mari sanse de a nu fi prins si pedepsit pentru ea, pentru ca reclamatiile sunt legate mai mult de sporadice razbunari pentru excese de lacomie decat de sesizarea unor pierderi materiale sau financiare. Acest aspect o tine treaza si activa in societate chiar daca comisari "model Catani " se straduie sa o elimine.

Are perioade de regres si de inflorire in concordanta cu forta randuielilor sociale administrative.

Tarile cu discrepante mari intre veniturile cetatenilor au cele cele mai mari probleme in aceasta privinta.
Ea spaga, este cauza si sustinatoare a acestor discrepante. Toate spoturile publicitare sau reclamele nu au facut decat sa reduca numarul si sa ridice vigilenta micilor spagari. Cei mari isi vad in continuare de treaba. Cu atat mai mult cu cat in prea multe cazuri daca sunt " agatati" si nu functioneaza "bine" spaga in sistemul judiciar pentru ingroparea dosarelor penale, raman in libertate pentru ca "nu suporta regimul de detentie".



Si au am ras cand am vazut asta la registrul comertului:D
"In aceasta incinta nu se primesc ATENTII":O:))
deci poate fi asa:
1 . aceasta prevedere este valabila numai in acea incinta, fiindca pe hol nu am vazut:D
2. sau o fi devenit fenomen national si asta o fi un ''detergent'' sa se spele petele?:P
deci sa zicem ca putem interpreta: puteti intra si rezolvaceva farasa dati atentii doar...in birouri.:P :P :P


Mi se pare nedrept fata de cei care nu dispun de resursele pentru şpagă, pot ajunge să nu beneficieze niciodată de servicii sau drepturi la care sunt îndreptăţiţi.
Mi se pare revoltator de-a dreptul faptul ca dam vina pe ''sistem'':rtfm:...Care sistem? Nu exista nici un sistem...Exista ''eu'', ''tu'', ''noi''.
Tu care te plangi ca trebuie sa dai spaga esti primul care cere ''favoruri'', defavorizand astfel pe ceilalti! Nu ai dreptul sa te plangi!
Cum ar fi sa nu mai dea nimeni spaga? ???:hm:

Cand va sosi ziua dreptatii?
[ link extern ]
Romanie...sfant poporul meu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionari publici Doina Elena Doina Elena Considerati ca functionarii publici din ziua de azi isi fac treaba cu mai mult elan si interes daca sunt stimulati cu spagi? Nu generalizez, doar exceptiile, ... (vezi toată discuția)
Masuri pentru corectarea crizei (plans de necaz, nu alta) me-alina me-alina se pare ca ramane batut in cuie masura guv. ( nici nu-mi vine sa scriu intreg de atata falsitate...) roman de a diminua salariile ... (vezi toată discuția)
Tutunul. cat de legal ar fi daca s-ar inventa astazi? Alin Popescu Alin Popescu Este genul de discutie pe care o auzim tot mai des in jur. Chiar daca mass media ignora subiectul, e interesant de vazut cam cum credeti ca ar arata astazi ... (vezi toată discuția)