avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functionari publici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functionari publici

Considerati ca functionarii publici din ziua de azi isi fac treaba cu mai mult elan si interes daca sunt stimulati cu spagi?
Nu generalizez, doar exceptiile, eu asa am observat.
Ultima modificare: Duminică, 9 August 2009
Doina Elena, Consultant resurse umane
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 18:56, 9 August 2009
Aveti spirit de observatie si nu se poate spune ca va inselati.Insa vina le apartine acelora care ofera spagi. Functionarii se sfiesc sa ceara insa, daca li se ofera, nu refuza...exceptiile sunt de stricta interpretare, totusi...;)
Presupun ca parerea unui functionar public nu va deranjeaza.

Prefer sa fiu directa, ca de obicei: toti cei care primesc spagi ar trebui sa ajunga direct in inchisoare. Impreuna cu cei care le-au dat.

Legally, unii functionari publici sunt atat de sfiosi... :angry:

Consilier juridic,
Gabriela Pintea
:)Imi place sa merg intr-o anumita institutie pentru ca ma amuz de fiecare data.
Exista atentionari de genul:nu primim atentii!
Asa incat,de vina sunt doar cei care ofera,daca nu stiu sa citeasca!:D
Serios vorbind,normalitate va fi in momentul in care asemenea atentionari nu vor exista.
Intotdeauna am considerat ca daca am o problema,exista modalitati de rezolvare:verbal,in scris,nu conteaza.
Sa stiti ca "atentii" primesc si nemtii! Am fost in Germania si am vazut cu ochii mei....nu trebuie sa spunem ca noi suntem altfel decat altii! Insa este evident ca un functionar "atentionat" se va comporta mult mai cu aplomb si daruire decat unul caruia i se cere sa respecte legea si i se atrage atentia ca daca nu se comporta ca atare va fi si reclamat!
In fond ne plac oamenii care sunt draguti cu noi , nu cei care ne sacaie cu problemele lor , nu-i asa?!:D
Ultima modificare: Duminică, 9 August 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat
@Gabriela Pintea, ma refeream, desigur, doar la exceptii. Sunt si functionari care, din cate am observat ,sunt din ce in ce mai draguti. exista unele institutii unde , de ceva timp, chiar putem merge c u drag, fara teama ca vom fi respinsi , ni se va vorbi de sus, chiar procedura de eliberare a unor acte s-a simplificat, s-au mai eliminat cozile , iar functionarii au invatat in sfarsit si sa zambeasca. Si apropos de zambete, stiati ca sporul de zambet a fost sistat?:D:O

Alte discuții în legătură

Cat voi avea salariu? flacara flacara Sunt functionar public superior 1/1,salariul de baza 2030, cu 25 % spor de vechime.Cat voi avea salariul conform prevederilor actuale ? Multumesc anticipat !:D (vezi toată discuția)
Reclama aia la nu da spaga!!! praetore praetore nu stiu cum vi se pare voua ...dar reclama aia din partea dreapta a paginii ...care arata pe tipul ala cu masina super scumpa si se plange ca a dat 6000 de ... (vezi toată discuția)
Spor studii superioare ContSters96208 ContSters96208 Am terminat facultatea in 2005 si am 7 ani vechime in campul muncii. Am fost angajata la evidenta populatiei ca personal contractual in 2005 iar anul acesta am ... (vezi toată discuția)