avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... casatorie in germania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

casatorie in germania

Buna ziua ,
Sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu o persoana care traieste in germania de 30 de ani ,dar este de cetatenie britanica, as dori sa stiu care ar sunt drepturile mele ca sot in germania , momentan nu cunosc limba si va dura ceva pana am sa-mi gasesc de lucru acolo.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 16:23, 24 Ianuarie 2012
Ca sot aveti aceleasi drepturi ca orice alt imigrant roman. Acum, dupa 1 ianuarie daca sunteti calificat aveti liber la piata muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in uk kryysa kryysa Impreuna cu prietenul meu suntem in UK de mai bine de jumatate de an. El este student si a obtinut YC iar eu lucrez ca au-pair live in. Dorim sa ne casatorim ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a lucra in uniunea europeana theo28 theo28 Buna seara am si eu o intrebare: daca sunt cetatean european, de ce nu am dreptul sa lucrez ,cu carte de munca in Germania decat dupa 3 luni? Am fost acolo mi ... (vezi toată discuția)
Drept de munca cochintu cochintu buna ziua.sant casatorit cu un cetatean strain care provine dintr-o tara terta nemembra UE si care poseda permis de sedere romanesc fiind rezident roman.doresc ... (vezi toată discuția)