avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale insolventa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

insolventa

Buna ziua,am si eu o intrebare , daca cineva stie sa imi raspunda, am o societate ,infiintata in anu 2006 , a mers bine un an, apoi din ce in ce mai rau , fiind asociata ,nu am putut inchide firma de una singura, si asa sa ajuns la datorii.acum vreau sa o pun pe insolventa . oare pot,daca e datoare si care sunt pasii. ??? va multumesc anticipat!



Cel mai recent răspuns: jolerina , utilizator 17:29, 24 Ianuarie 2012
Societatea s-a nascut prin vointa asociatilor si tot acestia pot hotara dizolvarea, lichidarea sau intrarea in insolventa.
Pentru intrarea in insolventa trebuie obligatoriu o hotarare AGA semnata de ambii asociati.
Va multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia de intrare in insolventa anamaria.paduraru anamaria.paduraru In cazul in care societatea doreste intrarea in insolventa, ce acte trebuie puse la dispozitia asociatilor prin care sa se dovedeasca necesitatea intrarii in ... (vezi toată discuția)
Cum se inchide un srl? BACAOANU BACAOANU Buna ziua, as dori sa stiu care sint conditiile in care pot inchide un SRL, pe care nu am mai lucrat de 2 ani si care sint costurile? Mentione ca nu am datorii ... (vezi toată discuția)
Cum se poate inchide o firma julijuli julijuli Buna ziua, Pentru a inchide o firma, daca nu am inteles gresit, pasii care trebuie facuti sunt disolvare, lichidare si radiere. Lichidarea, am inteles ca ... (vezi toată discuția)