julijuli a scris:
Buna ziua,
Pentru a inchide o firma, daca nu am inteles gresit, pasii care trebuie facuti sunt disolvare, lichidare si radiere. Lichidarea, am inteles ca daca nu exista controversii intre asociati pentru asi imparti activul, nu e nevoie de lichidator. Daca nu am inteles gresit.....
V-as fii foarte recunoscatoare daca ati putea sa ma indrumati un pic : mama mea are o firma, un magazin de haine, deschisa acum vreo 4 ani. A avut activitate doar citeva zile dar s-au presentat bilanturi si toate cele necesare, periodic, pina acuma. Activul care il are, stocul de haine, mama il are acasa in cutii, nu se vind. Nu are un local, nu are nimic altceva. Vrem sa o inchidem dar mi-au zis ca am nevoie de un lichidator care zice ca ma costa vreo 600 de euros. Nu dispunem de suma asta, de aceea vrem sa o inchidem noi singure, daca e posibil. V-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati putea zice unde trebuie sa ma duc ca sa fac disolvarea, lichidarea si radierea. Am citit ca e necesar un anunt in MO, cum se pune? trebuie sa il pun eu? Ce taxe sint necesare? Multumesc mult.
Nu este obligatoriu sa apelati la un lichidator .Va trebuie hotararea AGA prin care decideti sa lichidati societatea.
Mai multe informatii despre taxe le gasiti pe siteul
[ link extern ]
Mult suuces,