avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... inregistrare la fisc
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

inregistrare la fisc

Buna seara...am o firma nou inffintata si am aflat ca trebuie sa ma duc la fiscul de care apartin sa ii fac inregistrarea,ma poate ajuta cineva cu um model de cerere pentru asta?

Va multumesc=D>
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 08:28, 25 Ianuarie 2012
In ordinul 2795 din 2011 al ministrului finantelor publice gasiti baza legala si ce documente trebuie sa depuneti.
Aveti un indrumar aici: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca valcris valcris Buna seara. Ma puteti ajuta, va rog, cu un model de contract individual de munca pe perioada nedeterminata, model nou, conform noilor prevederi legale? Va ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie de inregistrare fiscala 010 ovy79ro ovy79ro Buna seara. Am un SRL infiintat in ianuarie 2013. Astazi am fost la Administratia Financiara a sectorului de care apartin, stiind ca trebuie sa depun in ... (vezi toată discuția)
Infiinare societate comerciala manolacheflorentina manolacheflorentina buna ziua. va rog sa ma aj.cu un raspuns. la infiintare soc. com. la onrc se mai pot infiinta firme platitoare de tva sau acum se infiinteaza toate ... (vezi toată discuția)