avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare imobil

Doresc sa stiu daca pentru un apartament care are doi proprietari coindivizari in cote de 50-50 numai unul poate introduce actiune in evacuare a chiriasilor care nu au mai achitat chiria? Precizez ca amandoi proprietarii sunt de acord!
Cel mai recent răspuns: balou , utilizator 20:10, 24 Ianuarie 2012
actiunea trebuie introdusa de amandoi
hm...
o data afirmi faptul ca "Doresc sa stiu daca pentru un apartament care are doi proprietari coindivizari in cote de 50-50 numai unul poate introduce actiune in evacuare a chiriasilor" si apoi "amandoi proprietarii sunt de acord"

deci ambii proprietari sunt de acord...sau nu.... ?
dati-mi temeiul juridic va rog
Da ambii sunt de acord, insa numai eu am introdus actiunea de evacuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garsoniera inchiriata - neplata chirie si cote intretinere, masuri oana_ioana oana_ioana Buna ziua! Garsoniera mea este inchiriata si am facut contract la finante. Chiriasul nu si-a mai platit chiria de 4 luni si intretinerea de foarte multi timp. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , as vrea sa stiu cum evacuez chiriasii introdusi de ... ViorelViorel33 ViorelViorel33 Buna ziua , As vrea sa stiu cum evacuez chiriasii introdusi de fosta sotie un apartamentul comun fara acordul scris al meu .Cred ca nici macar nu au mutatie ... (vezi toată discuția)
Executare evacuare eugen82 eugen82 Un apartament a fost inchiriat unei persoane, care cu acordul proprietarului a inregistrat sediul firmei sale pe o incapere cu contract de comodat. Sediul ... (vezi toată discuția)