avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Probleme cu AJVPS
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Probleme cu AJVPS

Buna seara ! Am o problema :
- m-am inscris in clubul de vanatori al unei AJVPS acum un an, am urmat stagiul de practica conform legii, am fost inscris, am sustinut si am promovat examenul de vanator. Inainte de asta am platit o taxa de 1400 ron. Dupa examen m-am prezentat la sediul judetean al AJVPS sa-mi iau permisul permanent de vanatoare si mi s-a spus ca trebuie sa mai achit inca 1400 ron reprezentand cotizatia pe 2012 altfel nu mi-se da permisul.
Ce pot face sa-mi recuperez permisul fara a fi nevoit sa mai platesc cei 1400 ron ?

Editat - nu este permisa postarea numelor de persoane fizice sau juridice pe forum, multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Ianuarie 2012
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: mariusmnd , utilizator 10:33, 5 Februarie 2012
Te-a pus ameteala sa te inscrii la acea AJPS !
Ce scrie pe chitanta de 1400 ?
Ultima modificare: Marți, 24 Ianuarie 2012
Ares-3, moderator
Daca nu achitati cotizatia anuala,pe cale de consecinta nu veti figura ca membru cotizant la zi,respectiv nu veti putea solicita autorizatie individuala de vanatoare si nu veti putea participa la vanatorile legal organizate de asociatie
Contravaloare taxa examinare
pai nu pot plati 1400 ron din moment ce la alta asociatie de vanatori cotizatia anuala este de 600 ron. Eu vreau permisul sa ma inscriu la asociatia de vanatoare care vreau eu. Nu numai ca nu pot participa la vanatoare dar nu pot depune documentele pentru permisul de port arma si autorizatia de cumparare a armei.
Constientizati ca dvs ,ca act unilateral de vointa ati hotarat la ce asociatie de vanatoare sa solicitati introducerea la cursurile de pregatire si la examenul pentru obtinerea permisului
Se impunea ca anterior optiunii de incheiere formalitati la asociatie sa realizati un studiu de piata si unde pretul era conform cerintelor dvs sa solicitati realizarea formelor legale
Ultima modificare: Marți, 24 Ianuarie 2012
Ares-3, moderator

Alte discuții în legătură

Pot pastra arma de vanatoare daca nu mai indeplinesc conditiile legale de detinere? magicos72 magicos72 Buna seara.Va rog daca puteti sa ma ajutati intr-o problema.Detin arma de vanatoare de mult timp,am permis de port arma si sunt inscris la o asociatie de ... (vezi toată discuția)
Permis de port arma Gozomen Gozomen am mostenit o arma de vanatoare.Ce acte trebuie sa fac sa am totul in regula? (vezi toată discuția)
Daca am o amenda penala in valoare de 300ron si o platesc mai am dreptul sa fiu membru vanator ? pmradu pmradu am luat o amenda penala in valoare de 300 ron pentru ca pe o autorizatie am mai trecut o pesoana in afara de cele 3 care erau trecute ca catre organul ... (vezi toată discuția)