avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1936 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Permis de port arma
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Permis de port arma

am mostenit o arma de vanatoare.Ce acte trebuie sa fac sa am totul in regula?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:48, 17 Februarie 2010
Depinde de scopul pentru care intentionati sa o detineti.
1-Daca intentionati sa detineti arma pentru utilizare ca si arma de vanatoare sportiva ,va revine obligatia sa desfasurati demersuri pentru absolvire cursuri speciale sustinute de asociatiile de vanatoare,in urma carora sustineti examen si vi se elibereaza permis de membru vanator
Ulterior ,arma trebuie sa fie verificata de serviciul de specialitate din inspectoratul de politie responsabil ,care elibereaza permisul de port arma
2-Daca intentionati sa detineti arma,numai ca piesa fara utilizare concreta,
urmeaza sa solicitati autoritatilor competente desfasurarea activitatilor necesare .
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! o persoana detine un permis de vanatoare eliberat ... floriontehnic floriontehnic Buna ziua! O persoana detine un permis de vanatoare eliberat in 2003 (cand permisele de acest tip se eliberau fara curs de arme si munitii), dar nu a ... (vezi toată discuția)
In ce mod pot redobandi permisul de vanator? sfarghiu dan sfarghiu dan buna seara.as dori sa aflu in ce conditii pot redobandi permisul de vanator tinind cont de urmatoarele:-am obtinut permisul de membru vanator in anul 1997 in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu ajvps mariusmnd mariusmnd Buna seara ! Am o problema : - m-am inscris in clubul de vanatori al unei AJVPS acum un an, am urmat stagiul de practica conform legii, am fost inscris, am ... (vezi toată discuția)