avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... in ce mod pot redobandi permisul de vanator?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

in ce mod pot redobandi permisul de vanator?

buna seara.as dori sa aflu in ce conditii pot redobandi permisul de vanator tinind cont de urmatoarele:-am obtinut permisul de membru vanator in anul 1997 in urma sustinerii unui examen de admitere
-am fost membru vanator (cotizant) la o filiala (club) de vanatoare pana in anul 2004
-din motive personale (financiare) m-am retras din club iar arma o detin in continuare in baza permisului de port arma TIP A (detinator)
-vechiul permis de membru vanator a fost retinut la filiala de care am apartinut
-as dori sa aflu in ce conditii pot dobandi din nou dreptul de vanatoare.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:56, 27 Iunie 2021
Pentru solutionare ,daca nu detineti in evidenta evenimente,contactati aceiasi filiala AGVPS sau care apreciati ca raspunde preferintelor/exigentelor dvs si care in baza documentelor va dispune intocmirea unui nou dosar de vanator care daca va fi aprobat de catre conducere si autoritatea competenta va conduce la eliberarea permisului de vanatoare
Bună ziua! Va rog sa ma ajutați în legătură cu o problema pe care o am legata de permisul port arma de vânătoare! Acum 6 ani acesta mi-a fost anulat și arma ridicata pe motiv ca nu am putut face vizita medicala la timp. As dori sa știu care sunt următorii pași pentru a-mi redobândii permisul și dreptul de arma! Mulțumesc!
Va trebui sa refacuti toti pasii pentru obtinerea unui nou permis.
Mulțumesc! Ce înseamnă toți pașii? Trebuie sa susțin din nou examenul de vânătoare?

Cornel Vasile a scris:

Va trebui sa refacuti toti pasii pentru obtinerea unui nou permis.

Intr-adevar, va trebui sa sustineti din nou examen... insa mai bine intrebati si la AVPS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce mod pot redobandi permisul de vanator? sfarghiu dan sfarghiu dan buna ziua.as dori sa aflu in ce conditii pot redobandi permisul de vanator tinind cont de urmatoarele:-am obtinut permisul de membru vanator in anul 1997 in ... (vezi toată discuția)
Permis de port arma Gozomen Gozomen am mostenit o arma de vanatoare.Ce acte trebuie sa fac sa am totul in regula? (vezi toată discuția)
Probleme cu ajvps mariusmnd mariusmnd Buna seara ! Am o problema : - m-am inscris in clubul de vanatori al unei AJVPS acum un an, am urmat stagiul de practica conform legii, am fost inscris, am ... (vezi toată discuția)