avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pot pastra arma de vanatoare daca nu mai indeplinesc ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pot pastra arma de vanatoare daca nu mai indeplinesc conditiile legale de detinere?

Buna seara.Va rog daca puteti sa ma ajutati intr-o problema.Detin arma de vanatoare de mult timp,am permis de port arma si sunt inscris la o asociatie de vanatoare.Din motive financiare nu mai pot plati cotizatia la aceasta asociatie si intentionez sa ma retrag.Intrebarea mea este;Pot sa pastrez arma chiar daca nu mai sunt inscris la nici o asociatie de vanatoare si ce trebuie sa fac in aceasta privinta? Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:47, 1 Februarie 2012
Exista varianta a putea pastra arma in situatia in care acesteia i se practica manevra autorizata pentru a nu mai putea fi folosita drept arma de foc-cu eiberare de document constatator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu ajvps mariusmnd mariusmnd Buna seara ! Am o problema : - m-am inscris in clubul de vanatori al unei AJVPS acum un an, am urmat stagiul de practica conform legii, am fost inscris, am ... (vezi toată discuția)
Braconaj : da sau nu ? Adrian Constantin Adrian Constantin speta : Vanator autorizat, se deplaseaza- fara autorizatie-, la orele 20.40 (intra la noapte ?) cu arma scoasa din toc ,montata , munitie artizanala asupra sa ... (vezi toată discuția)
Arcul cu sageti...arma letala....... gigelas gigelas De curand,am aflat ca,banalul arc cu sageti,face parte din categoria armelor letale. Pentru a detine si folosi un astfel de arc (ptr.tras la tinta),este ... (vezi toată discuția)