Buna ziua !!!
Va multumesc anticipat daca cineva ma poate lamuri in urmatoarea problema (am cautat dealtfel si nu am gasit nimic clar, concis si neinterpretabil).
Este angajatorul obligat sau nu, sa acorde angajatului un exemplar de anexa (modificare) la CIM ???
În cazul unei conventii sinalagmatice, pentru ca actul care o constată să servească ca mijloc de probă, trebuie să fie redactat în atâtea exemplare câte părti sunt şi acest lucru să rezulte din act.
Ordinul 1616/2011:
10.La litera M punctul 4, litera a) se modifică şi va avea următorul cuprins:
"a) să înmâneze salariatului un exemplar din contractul individual de muncă, anterior începerii activităţii;"
Daca o clauza a contractului este modificata (prin acordul partilor) este legal ca si salariatul sa primesca un exemplar pentru a completa CIM-ul initial cu aceasta modificare.
As putea spune chiar ca nu trebuie sa scrie undeva anume, atata timp cat este o conventie incheiata intre parti fiecare parte trebuie sa aibe un exemplar original, cu atat mai mult acum cand nu se mai folosesc cartile de munca.
Cim 2011
geostel
Buna ziua'
imi puteti spune care este Hotararea de Guvern in care se evidentieaza ca la semnarea contractului de munca de catre salariat acesta este obligat ... (vezi toată discuția)