buna, am o intrebare, daca se poate falsifica testul de paternitate. concret, tatal nu vrea sa recunoasca fetita, mentionez ca nu am fost casatoriti, dar am avut o relatie mai mult de 10 ani.
sunt ingrijorata pt testul de paternitate pt ca traim in RO, locul tuturor posibilitatilor. si personal. am avut o experienta cu justitia romana, legat de un lititgiu de munca, care conform codului muncii, era in favoarea mea, pt ca era culpa societatii, dar dupa ce primul avocatul m-a vandut etc., in final sunt in recurs etc.
de aceea nu stiu cat sa fac, sa platesc un proces pt stabilirea paternitatii, cand la noi totul e posibil daca faci parte din partid si ai suficiente resurse financiare de a interveni.
Va recomand din proprie experienta ca e mai bine fara recunoasterea paternitatii.
Habar nu aveti in ce va bagati , veti regreta amarnic.
In clipa in care a recunoscut copilul, sunteti la dispozitia lui, daca doriti, daca nu.
Daca vreti sa plecati in excursie cu copilul, va trebuie acordul lui, daca vrea vi-l da, daca nu, stati acasa sau proces.
Va dori program de relatii cu copilul, asta inseamna sa fiti obligata prin lege ca in anumite perioade din luna sa dati copilul sa-l duca la el, si peste noapte.
Va avea dreptul sa-l ia in vacante, de sarbatori, etc.
Va va putea sicana mereu, cu telefoane, mesaje, controlul Dvs. prin copil.
Acum sigur nu-si doreste acest lucru, dar poate sa-si aduca aminte peste un an, doi, zece ani si atunci, instanta va va obliga sa-i dati copilul la "relatii", chiar daca nu a contribuit cu nimic la cresterea si educarea lui.
Daca vreti mai multe detalii, cititi si alte postari ale mele sau scrieti-mi mesaj privat.
Da, se poate falsifica. Ganditi-va cum se falsifica(modifica) o alcoolemie cu o "mica" spaga, doar au fost atatea cazuri. Daca ai relatii la INML si cateva mii de euro, e foarte posibil. Eu va spun din proprie experienta. Asa ca ce recomand eu: daca aveti o cat de mica indoiala assupra paternitatii copilului dvs, luati o proba biologica de la potentialul tata fara sa stie(fire de par cu radacina, o guma de mestecat etc.) si de la copil si trimiteti in alta tara probele(de ex. Germania). Va costa aprox. 200 de euro. Apoi cand sunteti 100% sigura, luati-va un avocat foarte bun pe dreptul familiei si cereti direct o expertiza medico-legala in instanta dar feriti-va de INML daca stiti ca "dansul" are posibilitatea sa faca vreo smecherie. Succes!
Actiune paternitate
NM1969
Am un copil de 10 ani ,tatal lui biologic este un barbat casatorit si doresc sa faca testul ADN pentru ca acesta neaga paternitatea.Vreau sa stiu care sunt ... (vezi toată discuția)