avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Interdictie de a intra in Romania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Interdictie de a intra in Romania

Buna seara, prin casatorie cu un cetatean european(RO) se ridica interdictia unui cetatean turc pt a reveni in Romania?
Unii avocati imi spun ca da alti ca nu... nu stiu ce sa cred(???)
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 21:17, 24 Ianuarie 2012
S-a mai vorbit de larg aceasta speta in forum avocatnet. Oricum, pot să va spun că dacă nu e un caz care sa fie calificat de siguranţa naţionala său afectează sănătatea publică, s.a.m.d., interzicerea trebuie sa fie anulată, conform mai multe reglamente ale uniuni europeană, care sunt de aplicaţia directa în România. Vorbiţi cu cei de la O.R.I. din domiciliu dv.sau cautaţi un avocat ce va face demersurile pentru a revoca, anula, interzicerea respectivă, odată a fost încheiata casnicia.
Ultima modificare: Marți, 24 Ianuarie 2012
Alvaro Liniers, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictie pt romania alexandra30 alexandra30 Buna ziua am si eu o problema, prietenul meu a primit interdictie pt Romania deoarece mai demult a trecut din Romanaia in Germania ilegal apoi s-a intors in ... (vezi toată discuția)
Prietenul meu are interdictie in germania alicia_k alicia_k Buna! Eu si prietenul meu stam in anglia, si cand venim acasa (in romania) trebuie sa ocolim germania deoarece are interdictie pana in 2018. Am tot cautat cum ... (vezi toată discuția)
Cum obtin dubla cetatenie pentru copil? Ally111 Ally111 Buna ziua , Sunt cetatean roman , tatal copilului meu cetatean turc. Copilul are 4 ani, este nascut in Romania si recunoscut de tatal lui in certificatul de ... (vezi toată discuția)