avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fiºa de evaluare a activitãþii!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fiºa de evaluare a activitãþii!

Există vreo şansă să fie mediată o contestare a unei fişe de evaluare a activităţii desfăşurate în anul 2011, pentru agenţii de poliţie nedreptăţiţi prin calificativul acordat? Sau după epuizarea căii interne de contestare, în caz nefavorabil, nu rămâne decât acţiunea în instanţă?! Vă mulţumesc anticipat!:)
Da, exista. Trebuie sa aveti in vedere ca procedura medierii este voluntara. Daca una din parti in urma invitatiei facute de catre mediator alege sa nu participe la sedinta de mediere ajungeti tot in instanta. Mediatorul incearca prin orice mijloace (invitatie scris primisa prin posta cu recomandare de primire, e-mil, fax, telefon) sa convinga cealalta parte sa participe dar nu o poate obliga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mediere divort anca78scr anca78scr Ma puteti ajuta cu un raspuns. Pot refuza participarea la sedinta de informare privind medierea pe motivul schmbarii mediatorului in cazul divortului?Multumesc (vezi toată discuția)
Sedinta de mediere, modificare data la cerere SAUNDU SAUNDU Buna ziua,am primit prin posta o invitatie la medierea unui litigiu pentru ziua de 25.11.Pot modifica data la care pot merge prin formularul trimis de biroul ... (vezi toată discuția)
Semnatura sau nu - pe pv /mediere ? oanaportar oanaportar Anagajatorul si angajatul - au participat la o mediere, intr-un litigiu de munca. Partile nu au ajuns la o intelegere, refuzand din start ... (vezi toată discuția)