avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incompatibilitate functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incompatibilitate functionar public

Buna ziua . As dori sa stiu daca un functionar public (agent agricol/fiscal in primarie) poate fi membru fondator intr-o asociatie de crestere a animalelor si secretar sau casier in aceasta. V-as ruga daca puteti sa ma ajutati pentru ca de asta depinde independenta asociatiei fata de primarie si implicit corectitudinea activitatii. Va multumesc si va respect !
PS Nu ca vreau sa ocolesc un cabinet de avocatura insa stau la 70 de km de cel mai apropiat si e o chestiune urgenta.:sorry:
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:04, 25 Ianuarie 2012
1. agentul agricol/fiscal nu este functionar public.
2. daca vorbim de contractuali...mult succes! Daca totusi vorbim de functionari publici...ideea este ca activitatea desfasurata la acea asociatie sa nu intre in contradictie cu cea desfasurata in primarie (si, pentru mai multa siguranta, asociatia respectiva ar face bine sa nu aiba vreun contract de atribuire de fonduri sau mai stiu eu ce cu primaria).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie publica cu strigare Ion Nicolaie Ion Nicolaie La primarie a avut loc o licitatie publica cu strigare la care au participat consilieri locali, rude de grad II ale consilierilor locali si …. fiica ... (vezi toată discuția)
Functionar public incompatibil cu functia de presedinte ong. ami6894 ami6894 Buna ziua, am o intrebare legata de incompatibilitatea functionarilor publici cu functia de presedinte ONG. In Ghidul privind incompatibilitatile si ... (vezi toată discuția)
Indicatori de performanta deliuta deliuta Ma poate ajuta cineva cu cateva exemple de indicatori de performanta. Imi sunt necesari la evaluarea performantelor profesionale ale funcţionarilor ... (vezi toată discuția)