avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... indicatori de performanta
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

indicatori de performanta

Ma poate ajuta cineva cu cateva exemple de indicatori de performanta. Imi sunt necesari la evaluarea performantelor profesionale ale funcţionarilor publici.
De exemplu pentru obiectivul ,, completarea datelor si tinerea la zi a registrului agricol" care ar fi indicatorul de performanta?
Vă multumesc.
Cel mai recent răspuns: deliuta , utilizator 20:56, 20 Martie 2010
La notarea criteriului de performanţă "realizarea obiectivelor" se vor avea în vedere următorii indicatori de performanţă:

a) cantitatea, prin care se măsoară volumul lucrărilor exprimate în unităţi de măsură specifice operaţiunilor sau activităţilor desfăşurate (completarea unui numar de X pozitii in registrul agricol)
b) calitatea, prin care se măsoară nivelul completitudinii şi corectitudinii soluţiilor prezentate în activităţile desfăşurate pentru realizarea obiectivelor (datele completate pentru o pozitie sa fie complete si corecte in proportie de minim 70%)
c) costurile, prin care se măsoară interesul funcţionarului public pentru a limita costurile de funcţionare a instituţiei; se raportează volumul de activitate la costurile implicate;
d) timpul, prin care se măsoară timpii de execuţie a lucrărilor, mai ales pentru acele lucrări pentru care nu se pot stabili norme de timp (lunar, vor completa X pozitii...intr-un an se vor completa X registre agricole).
MULTUMESC MULT.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional salarii BICOS BICOS UN MODEL PTR. ACT ADITIONAL LA SALARII? (vezi toată discuția)
Obiectivele de performanta ale unui administrator marina06 marina06 din cate am inteles obiectivele de performanta individuala le stabileste conducerea firmei dar pentru adminstrator cn le stabileste si cn il evalueaza..el ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functionar public johnnydanut johnnydanut Buna ziua . As dori sa stiu daca un functionar public (agent agricol/fiscal in primarie) poate fi membru fondator intr-o asociatie de crestere a animalelor si ... (vezi toată discuția)