buna seara!am o bunica care locuieste singura intr-un apartament din galati,nu vrea sa dea drumul la usa nici nepotilor , nici fiicei sale.Acum o luna mama mea a mers sa stea de vorba cu ea ,iar la usa a aparut un domn si o domana(necunoscuti),a intrebat ce e cu ei,iar acestia au raspuns ca au venit sa o ajute si i-au trantit mamei mele usa in nas.A doua zi mama mea merge din nou si nu i se mai raspunde,in ziua respectiva a fost la politie depunand plangere in potriva lor.Dupa o saptamana de zile primeste un raspuns banal din partea politiei (nu am avut ce face in urma plangerii depuse pentru ca acele persoane starine nu au vrut sa deschida usa,doar ca au luat o declaratie de la un vecin, despre care mama mi-a spus ca nu ar mai fi in viata).Acum doua zile bunica mea a fost internata de urgenta in spital(din spusele vecinilor era vanata si abia mai vorbea).Daca sa facut act de vanzare- cumparare pe acel apartament mai exista v sanse sa fie recuperat?daca da cum? In legatura cu acele persoane straine din apartament unde asa putea aplea ,daca politia nu a rezolvat nimic.Multumesc!