avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita- raspundere patrimoniala administrator
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita- raspundere patrimoniala administrator

Fiul meu a fost administrator la o firma care a cesionat-o in decembrie 2008 la altcineva. Firma a ajuns acum in insolventa si i-a atras raspunderea materiala si lui.Ne-a spus de la finante ca o sa-i retina o treime din salar.Suma este foarte mare .O sa plateasca el singur toata viata? Cel care a preluat societatea e insolvabil acum.Este o hotarare judecatoreasca.Se mai poate face ceva?

Alte discuții în legătură

Atragerea raspunderii solidare la un an dupa vinderea societatii ContSters79524 ContSters79524 am si eu nevoie de niste sfaturi de la un avocat daca se poate.am avut o societate comerciala pe care am cesionat o anul trecut prin registrul comertului unei ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a administratorului mobilabpd mobilabpd in perioada 2008-2009 o S.C. a acumulat niste datorii. In 2010 a inceput executarea silita a fostului administrator in timpul caruia s-au acumulat ... (vezi toată discuția)
Neplata obligatiilor salariale- cine raspunde? administratorul sau asocatii? strumf007 strumf007 Buna ziua, as avea nevoie de ajutorul dvs. cu urmatoarea nelamurire: Intr-o firma sunt 4 asociati. Unul dintre asociati este si administrator. Acum firma ... (vezi toată discuția)