avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Indemnizatia de vaduva de veteran de razboi, neplatita ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Indemnizatia de vaduva de veteran de razboi, neplatita in ianuarie 2012

Buna seara, as dori sa stiu daca se va plati si in 2012 pensia de vaduva de veteran de razboi deoarece mama mea nu a mai primit-o in luna ianuarie 2012. Va multumesc anticipat pentru un eventual raspuns,-

Alte discuții în legătură

Pensie vaduva veteran razboi RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Am soacra de 91 ani si este vaduva veteran razboi in fiecare an ii platesc cotizatia si ii ridic cartela de metrou si biletele de tren. asta este corect. Are o ... (vezi toată discuția)
Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)
Conform oug 168/2022 s-a stabilit ca indemnizatiile veteranilor ... eugeniacrn eugeniacrn Conform OUG 168/2022 s-a stabilit ca indemnizatiile veteranilor de razboi si vaduvelor de razboi sa fie majorate cu 30% incepind cu 1 ianuarie 2023. Mama mea ... (vezi toată discuția)