avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto

Buna ziua,
as dori sa inteleg cum este privita legal urmatoarea situatie ; accident rutier in care o masina a a lovit un pieton care se afla pe partea carosabila, nefiind angajat in traversare, asteptand oportunitatea de a traversa mergand pe sensul de mers in conditiile in care pe acea strada nu se afla trecere de pietoni, iar pe trotuar se aflau masini parcate cu o roata pe carosabil si una pe trotuar, impiedicand o buna vizibilitate asupra traficului cat si a pietonului in conditiile ramanerii acestuia pe trotuar, acesta situandu-se practic lipit de masinile parcate.

Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Accident provocat pe trecerea de pietoni. nu am observat niciun ... garetbora garetbora Accident provocat pe trecerea de pietoni. Nu am observat niciun pieton înainte de trecere și nici in apropierea părții carosabile care sa se angajeze în ... (vezi toată discuția)
Schimbarea legii rutiere cu privire la traversatul pietonilor andrasimion andrasimion Buna ziua! Un prieten ar dori sa stie daca s-a schimbat cumva legea rutiera cu privire la traversatul pietonilor (nici eu nu sunt la curent). Un taximetrist ii ... (vezi toată discuția)
Accident masina si pieton dan gina dan gina eu pieton am travsersat pe langa trecerea de pietoni, de fapt la 5,80 inainte de trece, a venit o masina in curba, m-a lovit usor, organul constatator nu a ... (vezi toată discuția)