avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificarea functiei in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificarea functiei in revisal

Buna ziua.
In momentul in care modific o functie, revisalul poate fi trimis in 20 de zile lucratoare sau trebuie trimis in aceeasi zi cu modificarea adusa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:43, 25 Ianuarie 2012
Conform art. 4 alin. (2) din HG 500/2011, "se inregistreaza in registru cel tarziu in ziua lucratoare anterioara implinirii termenului de 20 de zile lucratoare prevazut la art. 17 alin. (5) din Legea nr. 53/2003, republicata. Exceptie fac situatiile in care modificarile se produc ca urmare a unei hotarari judecatoresti sau ca efect al unui act normativ cand inregistrarea in registru se face in ziua in care angajatorul se prezuma, potrivit legii, ca a luat cunostinta de continutul acestora.
Va multumesc mult pt raspuns.
Pentru un moment am crezut ca am completat gresit revisalul.....
In Hg 500/2011 nu-mi era clar ca pot completa in revisal in 20 zile lucratoare de la aparitia modificarii functiei. Nu mai stiam de unde am ramas cu ideea asta, dar acum mi-am dat seama ca din art. 17 Lg 53/2003.
Modificarea se transmite prin revisal el tarziu in ziua lucratoare anterioara implinirii termenului de 20 de zile lucratoare prevazut la art. 17 alin. (5) din Legea nr. 53/2003, republicata.

In speta , este vorba despre un termen de 19 zile lucratoare calculat de la data intervenirii modificarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal marilenaiuliana marilenaiuliana care este termenul de operare in revisal a unei modificari de salariu? (vezi toată discuția)
Operare revisal carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Un act aditional se poate opera in Revisal intr-un termen de 20 zile de la emitere ? ... (vezi toată discuția)
Modificare functie alexandru andra alexandru andra Codul muncii imi da dreptul sa modific felul muncii uni angajat cu acordul lui, adica sa il trec de la o functie la alta...CORECT?? Care este termenul de ... (vezi toată discuția)