avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare functie

Codul muncii imi da dreptul sa modific felul muncii uni angajat cu acordul lui, adica sa il trec de la o functie la alta...CORECT??
Care este termenul de transmitere a REVISAL-ului privind aceasta modificare, prin act aditional?( 20 de zile:)?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:45, 29 August 2013
Termenul de transmitere a REVISAL-ului este de 19 zile lucratoare de la data intervenirii modificarii.

art.4 din HG nr.500/2011:

...
2) Orice modificare a elementelor prevazute la art. 3 alin. (2) lit. a), c)-g) se inregistreaza in registru cel tarziu in ziua lucratoare anterioara implinirii termenului de 20 de zile lucratoare prevazut la art. 17 alin. (5) din Legea nr. 53/2003, republicata. Exceptie fac situatiile in care modificarile se produc ca urmare a unei hotarari judecatoresti sau ca efect al unui act normativ cand inregistrarea in registru se face in ziua in care angajatorul se prezuma, potrivit legii, ca a luat cunostinta de continutul acestora.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operare revisal carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Un act aditional se poate opera in Revisal intr-un termen de 20 zile de la emitere ? ... (vezi toată discuția)
Revisal carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Termenul de transmitere in Revisal a unui act aditional la CIM este de 20 zile lucratoare de la data la care a intervenit modificarea si 5 zile ... (vezi toată discuția)
Modificarea functiei in revisal Andrei Gica Andrei Gica Buna ziua. In momentul in care modific o functie, revisalul poate fi trimis in 20 de zile lucratoare sau trebuie trimis in aceeasi zi cu modificarea adusa? (vezi toată discuția)