avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ridicare autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ridicare autoturism

Mi s-a ridicat autoturismul in sectorul 6, din fata patinoarului Dr. Taberei. Motivul invocat de Pol locala fiind acela de ,,parcare la mai putin de 25 m de trecerea de pietoni,,. Masina era stationata intr-adevar cam pe la 15-20 de trecere, nu incurca in nici un fel vizibilitatea, nu exista nici un indicator de ,, oprire sau stationare interzisa,, sau ,,ridicare de masini,, . Am mers la parcul lor auto si am platit 677,30 ron. Am depus si o contestatie la sediul lor si astept un raspuns de acolo. Are cineva un sfat sau o speta de a castiga in instanta daca ii dau in judecata?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Ridicare autovehicul, buna ziua, am urmatoarea speta: in data de 18.02.2023 - ora 20:40 ... shumifree shumifree Buna ziua, am urmatoarea speta: In data de 18.02.2023 - ora 20:40 mi-a fost ridicata masina de pe aleea Dragos Mladinovici, fiind parcata la mai putin de 25 ... (vezi toată discuția)
Oprirea autovehicului dupa trecerea de pietoni pentru debarcarea unei persoane SorinST SorinST Buna ziua, As dori sa stiu daca oprirea autovehicului dupa 1m de trecerea de pietoni, care si coincide si cu statia de autobus atat timp cat am lasat o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am parcat in seara asta masina in interiorul marcajelor ... hanzoGOD hanzoGOD Buna ziua! Am parcat in seara asta masina in interiorul marcajelor de parcare(parcare cu plata in sectorul 1), ulterior primind amenda pentru blocarea caii de ... (vezi toată discuția)