avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri UE in CIC
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri UE in CIC

Buna ziua,
Sotia mea care incepand cu 19 dec 2011 se afla in CIc pana la 3 oct 2013 poate accesa fonduri Ue nerambursabile fara sa afecteze primire indemnizatiei? Am cautat pe site-ul lor si nu am gasit mare lucru sau ceva concret. Trebuie deschisa firma sau PFA si ma gandesc ca se vor inregistra venituri profesionale sau cel putin activitate. Ma puteti ajuta va rog cu un articol concludent sa-mi dau seama daca odata accesate aceste fonduri intervine suspendarea platii indemnizatiei?
Multumesc!
Mihai
Ultima modificare: Miercuri, 25 Ianuarie 2012
mihaibm, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihaibm , utilizator 16:43, 25 Ianuarie 2012
OUG 111/2010, art.16, alin. 2,lit. i) va spune:

i) beneficiarul realizează venituri supuse impozitului şi copilul nu a împlinit vârsta de un an,
respectiv 3 ani în cazul copilului cu handicap;

[ link extern ]

Dupa data la care a incetat CIC poate sa infiinteze PFA/SRL-D/SRL
Solicitarea fondurilor europene se va putea face in functie de domeniul pe care doreste sa functioneze.
deci inteleg , asa cum banuiam, ca nu este posibil...
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inceteaza indemnizatia de crestere copil daca raman autorizata ca pfa? gabrielapopescu gabrielapopescu Buna ziua, Incepand din iulie 2012 voi beneficia de indemizatie copil pe o perioada de doi ani pentru ca am fost salariata in ultimele 12 luni. dar in ... (vezi toată discuția)
Pfa in concediu ingrijire copil laurentiaa laurentiaa Buna ziua! Anul trecut am intrat in concediu de ingrijire a copilului. Anul acesta as dori sa imi fac un PFA si sa accesez fonduri europene (un program in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului - suspendare makavelli makavelli Buna ziua, sunt in concediu de crestere a copilului si vreau sa infiintez o SRL, unde sunt administrator si asociat unic. As dori sa aflu cand mi se va ... (vezi toată discuția)