avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CMI
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CMI

Buna ziua,

sunt absolventa a facultatii de stomatologie 2011 si incepand cu 1 februarie 2012 voi colabora cu o clinica stomatologica (forma juridica SRL). Mi s-a solicitat sa-mi fac CMI sau SRL pentru a incasa veniturile lunare.

Va rog sa-mi spuneti cum pot deschide CMI daca eu nu am cabinet propriu ci imi voi desfasura activitatea la clinica respectiva? Ce documente sunt necesare pentru inscrierea la Administratia Financiara ca platitor de impozite?


Va multumesc anticipat pentru ajutor,
Ecaterina

Alte discuții în legătură

Infin?are cmi -stomatologie suziquatro suziquatro o situație mai dificilă , rog ajutor Sunt medic dentist care a lucrat doar angajat cu carte de muncă , dar mi-am gasit o clinica unde aș putea sa ... (vezi toată discuția)
Modificare srl in cmi Ileana Fianu Ileana Fianu Deoarece am inteles ca nu pot sa-mi deschid CMI fara a avea dotarile minime necesare, poate cineva sa-mi spuna care sunt actele necesare de a modifica un SRL ... (vezi toată discuția)
Spațiul pentru un cabinet stomatologic Ion.Me Ion.Me Buna ziua tuturor! Unde as putea gasi cele mai noi si relevante informatii despre regulamentul in ceea ce priveste spatiul pentru un cabinet stomatologic? Care ... (vezi toată discuția)