avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... PROBLEME LA INMATRICULARI CU TAXA RECUPERATA
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

PROBLEME LA INMATRICULARI CU TAXA RECUPERATA

Vreau sa vand un autovehicul la care am deschis anul trecut actiune in instanta pentru recuperarea taxei (care in 2010 , la prima inmatriculare a fost de 3860 lei),procesul fiind in curs de desfasurare, iar acum facand actele de vanzare cumparare cu clientul , la politie , la inmatriculari , m-i s-a cerut sa aduc de la ANAF o adeverinta din care sa reiese ca nu am recuperat taxa in instanta si nici nu sunt in proces ptr. recuperarea taxei , si m-i s-a spus ca in cazul in care am recuperat-o clientul meu va plati noua taxa (care acum ,dupa calculatorul 2012 este de 6502 lei )iar in cazul in care sunt in proces v-a trebui sa renunt , altfel nu voi putea vinde masina pana la finalizarea procesului X-(#-o.
Va rog , daca puteti sa-mi spuneti exact art de lege care cere procedura asta , deoarece nu este corect sa m-i se ingradeasca dreptul de a-mi vinde masina in timpul procesului in cazul in care nu vreau sa renunt , ba mai mult aceasta masina s-ar fi putut vinde deja de cateva ori .M-i se pare o discriminare mai mare decat s-a facut pana acum si o mare bataie de joc si o mare aberatie daca intr-adevar exista si o lege in sensul asta#-o
Va rog sa-mi dati un raspuns si un sfat ,ca sunt complet in ceata , nu mai inteleg nimic:(:(:(
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Radiere auto ComisarMiclovan ComisarMiclovan :))Cu sitma si urari de LA MULTI ANI! Am 2 intrebari re. la ultima \"regelementare\"a taxei auto : 1. daca [b]radiez[/b] masina se mai plateste aceasta ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare 2010 pentru masinile in leasing Consumatorul Consumatorul Buna ziua, De curand am achizitionat un autoturism in leasing (martie 2010). Zilele acestea am primit de la firma de leasing factura pentru taxa de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto 2012 ContSters238413 ContSters238413 In anul 2008 luna Noiembrie am cumparat o masina second din Germania pe care am inmatriculato si am platit taxa in suma de 1000 euro pe care ulterior am ... (vezi toată discuția)