Vreau sa vand un autovehicul la care am deschis anul trecut actiune in instanta pentru recuperarea taxei (care in 2010 , la prima inmatriculare a fost de 3860 lei),procesul fiind in curs de desfasurare, iar acum facand actele de vanzare cumparare cu clientul , la politie , la inmatriculari , m-i s-a cerut sa aduc de la ANAF o adeverinta din care sa reiese ca nu am recuperat taxa in instanta si nici nu sunt in proces ptr. recuperarea taxei , si m-i s-a spus ca in cazul in care am recuperat-o clientul meu va plati noua taxa (care acum ,dupa calculatorul 2012 este de 6502 lei )iar in cazul in care sunt in proces v-a trebui sa renunt , altfel nu voi putea vinde masina pana la finalizarea procesului X-(#-o.
Va rog , daca puteti sa-mi spuneti exact art de lege care cere procedura asta , deoarece nu este corect sa m-i se ingradeasca dreptul de a-mi vinde masina in timpul procesului in cazul in care nu vreau sa renunt , ba mai mult aceasta masina s-ar fi putut vinde deja de cateva ori .M-i se pare o discriminare mai mare decat s-a facut pana acum si o mare bataie de joc si o mare aberatie daca intr-adevar exista si o lege in sensul asta#-o
Va rog sa-mi dati un raspuns si un sfat ,ca sunt complet in ceata , nu mai inteleg nimic:(:(:(
Va multumesc!