avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... prestari servicii fara contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

prestari servicii fara contract

Buna ziua,
reprezint o firma de catering.
in decembrie am prestat servicii unui client prin intermediul unei firme organizatoare de evenimente.
serviciul a fost prestat in urma unui avans (op banca) platit conform unei facturi de avans intocmite si transmisa electronic.
contractul a fost intocmit si transmis tot electronic deoarece clientii erau din alt oras.
dupa factura de avans si prestarea serviciului s-a intocmit factura pe suma ramasa.
problema mea este ca nu am nici o factura din cele doua si nici contractul semnat iar clientii nu vor sa plateasca suma ramasa restanta.
singurele dovezi sunt cele elctronice. (mail, op bancar)
am vreo sansa sa imi recuperez banii in cazul in care ii actionez in judecata?
avand in vedere ca nu exista un contract semnat?

multumesc

Alte discuții în legătură

Contract fals maque maque Buna ziua, Apelez la experienta dumneavoastra, in vederea obtinerii unei pareri cu privire la urmatoarea situatie: In Octombrie anul trecut am incheiat un ... (vezi toată discuția)
Avans prin op pe baza de factura proforma zeita_zeita zeita_zeita Buna ziua, Am o mica nelamurire in legatura cu un avansurile achitate prin OP in baza unei facturi proforme. Exemplu: 1. Suma Totala al serviciului: 440 ... (vezi toată discuția)
Acordare asistenta tehnica safety safety Am acordat asistenta tehnica unei societati de proiectare la un proiect fara a avea incheiat un contract de prestari servicii . Anterior mai lucrasem cu ei, ... (vezi toată discuția)