Apelez la experienta dumneavoastra, in vederea obtinerii unei pareri cu privire la urmatoarea situatie:
In Octombrie anul trecut am incheiat un contract cu un client pentru prestarea unui serviciu ce urma sa se efectueze la jumatatea lunii decembrie.
Clientul a platit avansul de 50%, iar ulterior a hotarat sa renunte la contract, mai exact pe data 7 decembrie. In contract exista, intradevar o clauza care ii permite sa renunte la contract cu restituirea avansului, insa doar pana la 10 noiembrie.
Acum clientul sustine ca in contract apare data de 10 decembrie, nu noiembrie si ca s-a incadrat in termen. Ca are contractul in fata semnat de el pe fiecare pagina.
Problema este ca eu am decat o copie a contractului semnata pe ultima pagina doar, primita pe mail si ma tem ca acum el va scoate un contract semnat pe fiecare pagina de el cu data modificata, avand in vedere ca avea draftul contractului in word.
Imi reproseaza de asemenea faptul ca nu i-am transmis factura fiscala, decat acum la 5 luni de la emitere. Factura a fost emisa in octombrie dupa ce a facut plata, insa se pare ca angajatii nostri foarte competenti nu au transmis-o, cel putin nu avem nicio dovada in acest sens.
Acum solicita rambursarea avansului, care reprezinta o suma considerabila, intrucat sustine el notificarea a fost facuta in termen, si in plus i-am adus prejudicii prin transmiterea facturii la 5 luni de la emitere, determinand intocmirea unei situatii contabile eronate.
Cum pot demonstra ca este un fals contractul pe care il are el? Daca ma va da in judecata credeti ca va avea castig si voi fi obligat sa ii restitui avansul?
daca dvs aveti un exemplar de contract cu semnatura lui pe fiecare pagina, chiar in xerocopie, nu va fi nici o problema. cum ati primit contractul semnat de el: email sau fax?
contractul a fost primit pe mail, insa semnat doar pe ultima pagina(restul paginilor sunt fara stampila fara semnatura) cu o semnatura si stampila aplicata in word cel mai probabil dupa cum se vede.