avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Înregistrare denumire restaurant la OSIM
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Înregistrare denumire restaurant la OSIM

Ma poate ajuta cineva cu un sfat si anume unde sa caut(daca exista vreo baza de date) daca o anumita denumire (nume de restaurant)este inregistrata la OSIM?
Stiu ca in oras mai exista un restaurant cu o denumire asemanatoare, dar nu stiu daca este inregistrat la OSIM.Cum pot afla?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Brojboiu , Consultant proprietate industriala 19:46, 25 Ianuarie 2012
Tot la OSIM. achitând anumite taxe. Prin examinare preliminară. Biroul Examinare Preliminară
ªef birou, MITRIŢA HAHUE - tel.centrală: 021.306.08.00 până la 021.306.08.29 - int. 266, 250
Buna seara,
Incercati si link
[ link extern ]
introduceti numele si clasa 43.

Vedeti ca sunt acolo si alte indicatii de cautare pentru marcile romanesti.
Cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizarea ilegalã a unei mãrci IreneP IreneP Buna ziua.In aceeasi localitate,pe aceeasi activitate,a aparut un hotel a carui nume difera doar cu o litera de al meu.Cand am discutat,ne-a blocat eliberarea ... (vezi toată discuția)
Utilizarea de cãtre alþii a marcii clasa 35 pentru publicitate. este corect? luciannitu luciannitu Este posibil ca titularul unei marci la clasele 35,42 sa faca publicitate unei firme de transport marfuri cu denumire asemanatoare marcii in baza vreunei legi ... (vezi toată discuția)
Înregistrare blog de nisa la osim Lyvyoo Lyvyoo Buna ziua, As vrea sa va intreb care ar fi cea mai buna metoda de inregistrare a unui blog de nisa la OSIM, mai exact pe ce clasa? Exemplul este fictiv ... (vezi toată discuția)