avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... NOUL COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

NOUL COR

Un angajat incadrat in functia de modelier confectii - care avea cod cor vechi 347112, s-a schimbat COR-ul in 216306. Adica din grupa 3 s-a dus in grupa 2. Asta inseamna ca trebuie schimbat si salariul aferent, aplicandu-se coeficientii de ierarhizare (care sunt prevazuti in CCM) ?
In grupa 3, unde sunt absolvenţi ai învăţământului liceal, postliceal şi de maiştri,coeficientul din CCM este 1,3.
In pentru grupa 2, sunt inclusi specialiştii cu ocupaţii intelectuale şi ştiinţifice - coeficientul este 2.

Sau s-au schimbat si descrierile grupelor?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Cornila , Consultant resurse umane 10:09, 5 Martie 2012
Aceeasi intrebare o am si eu.....in plus, daca functia de modelier confectii COR 347112 facea parte din grupa 3(inv.liceal, postliceal etc.) acum face parte din grupa 2(studii superioare), implicit este nevoie si de diploma de st.superioare? pentru ca salariatii incadrati pe aceasta functie nu au diploma de stud.superioare. ar trebui sa fac modificare de functie cu un corespondent pentru modelier dar din grupa 3 ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii / ianuarie 2011 florentina_2010 florentina_2010 Poate ma ajuta cineva in privinta stabilirii salariilor pe luna ianuarie 2011.Se apropie data cand trebuie sa platim salariile pe ianuarie, insa nu stim ce ... (vezi toată discuția)
Salar minim pe economie saftmiki saftmiki va rog sa ma lamuriti si pe mine.trebuie sa fac modifcarile de salarii si nu stiu daca modific la 670 sau la 700?mentionez ca noi inca nu avem contractul ... (vezi toată discuția)
Calcul salariul minim pe economie. Anacrsitina Anacrsitina Va rog,ma poate cineva lamuri: va trebui sa modific salariile la mai multe firme,toate private,calculez coeficientii la 600 ron sau la 700 ron? Am salariati ... (vezi toată discuția)