avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare autoturism - schimbare proprietar ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare autoturism - schimbare proprietar imediat dupa cumparare

salut!unchiul meu a cumparat o masina acum 5 zile,s-a razgandit si acum vrea sa mi-o vanda mie,poate?mentionez ca inca nu a fost cu ea la rar,cec politie etc(toate actele de unde a luat-o sunt in regula.multumesc,
masina este inmatriculata in alt judet,pe cerificat scrie la instrainare numele unchiului meu
Ultima modificare: Miercuri, 25 Ianuarie 2012
bodo04, utilizator
Cel mai recent răspuns: bodo04 , utilizator 00:45, 30 Ianuarie 2012
Sigur ca poate sa o instraineze. Acum daca va referiti daca la momentul inmatricularii dvs va trebui sa platiti taxa de poluare, conform legii 9 din 2012 care e in vigoare si care nu a fost inca amanta va trebui sa platiti taxa. Mai asteptati un pic sa vedeti daca se va aproba prin ordonanta de urgenta amanarea Legii 9 din 2012.
multumesc frumos!masina este inmatriculata in romania 2008:D,
da ,acum o sa merg la un birou de acte auto corect,nu?
ps certificatul fiscal cat timp este valabil?este pe persoana juridica,a fost facut pe 20ian 2012
multumesc frumos
30zile
ok,am inteles ca daca certificatul fiscal este facut pana pe 25 ale lunii este valabil doar in acea luna.adica pana pe 31ian.
unchiul meu treb.sa mai scoata certificat fiscal?ca mi-o vinde(mie imi mai trebuie certificatul fiscal de unde a cumparat-o el?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare autoturism second hand jacquelline jacquelline Buna dimineata! Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez dupa incheierea actului de vanzare-cumparare a unui autoturism second hand ... (vezi toată discuția)
Noua taxa auto simonik2011 simonik2011 buna ziua, un prieten a cumparat o masina din Germania in februarie 2012 si a inmatriculat-o, pe decizia privind stabilirea taxei pt emisiile poluante este ... (vezi toată discuția)
Transcriere auto - o mica nelamurire !?! alexandrescovici alexandrescovici Buna ziua. Am achizitionat un autoturism , cu taxa platita , am facut un contract de vanzare cumparare , am primit fiscal . Am inscris masina la impozit , ... (vezi toată discuția)