avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... retinere cas ,somaj,sanatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

retinere cas ,somaj,sanatate

Sunt pensionara limita de varsta si sunt angajata peperioada nedeterminata.Este normal sa mi se retina din salariu cas , contributia la somaj si la sanatate deoarece
eu nu mai am dreptul la somaj iar cas-ul mi se retine din pensie
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:25, 25 Ianuarie 2012
Doamna puteti alege de unde sa vi se opreasca contributia cas, ar fi indicat sa mergeti la directia de sanatate sa vb cu ei!
Nu trebuie sa va retina contributia pentru somaj ... contributia pentru asigurari sociale se plateste si in cazul pensionarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, un pensionar ,aflat in pensie la limita de varsta ... Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, un pensionar ,aflat in pensie la limita de varsta ( nu anticipat, nu cu penaluzari) se angajeaza cu norma intreaga, salariul minim pe ... (vezi toată discuția)
Retinere cass elena raduta elena raduta Buna seara,pentru o persoana care este colaborator ,agent asigurari ,dar fiind ca statut pensionar de boala cu drept de munca ,din comisionul dat de firma i se ... (vezi toată discuția)
Contributie cas pensionar angajat lore_isac lore_isac Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Mama mea este pensionata pe limita de varsta, dar si angajata ca si asistent persoana cu handicap. Se pare ca i ... (vezi toată discuția)